Felújított, használt monitor AKÁR 2 év garanciával!

Kimagasló ár-érték arányú használt monitorok, 1 év garanciával. Remek képminőség, kedvező monitor árak, ismert márkák (Dell, Samsung, HP) nagy választékban. Akár 24 órán belüli házhoz szállítással!

 

Elolvasom...

Válasszon Önnek megfelelő monitort most a kiváló ár érték arányú üzleti használt monitor -okból!

Monitorjaink magas minőségi tesztelések után kerülnek értékesítésre ahol is pixel hibák, karcok, háttér világítás teszteken esnek.

Használt monitorjaink közt megtalálhatóak az otthoni, munkahelyi vagy grafikai munkákra szánt monitorok. Dell, HP, Samsung, LG, Eizo stb. márkáink a lehető legjobb élményben részesíti a felhasználót.

IPS monitor – In-Plane Switching

Ahogy a többi LCD családba tartozó képfeldolgozási technológia, úgy az IPS is arról kapta a nevét, ahogy a folyadékkristályok viselkednek az alpixelekben. Azok az IPS monitor esetében nyugalmi állapotban nem engedik át a fényt. A kristályok síkba vannak rendezve és elforgatásukkal érik el a fény átengedését, ezért is nevezik síkban váltó (In-Plane Switching) technológiának. Ez a működési elv egy sor olyan előnnyel jár, amellyel más LCD képfeldolgozási technológia nem rendelkezik.

Cím

Kosár

Go to Top