Használt számítógép

Termékeink;

Rövid bemutatkozás.

Köszönjük, hogy ellátogattál weboldalunkra! Ha itt vagy és olvasod ezt a posztot és nézed weblapunkat, akkor felújított használt számítógép vásárláson gondolkozol. A kínálat nagy a piacon sok cég foglalkozik már használt laptopok, számítógépek és monitorok forgalmazásával értékesítésével. Cégünk Szigetszentmiklóson van jelen, ami Budapest déli határa mellett, a Csepel-szigeten található. Több mint 10 éves tapasztalat áll már a hátunk mögött a számítástechnika piacán. Így tisztában vagyunk és követjük a fejlődést, ami elég rohamos ütemben zajlik a piacon illetve a világban is. A laptopok vagy számítógépes rendszerek nélkül a mai világot el se lehetne képzelni. A minden napi munkára, tanulásra, információszerzésre illetve szórakozásra elengedhetetlen kellékei lettek ezek a készülékek.

Használt számítógépek a mai világban?

Igen, nagyon is lét jogusultsága van még a mai világban is ezeknek az eszközöknek igaz háttérbe szorultak a laptopok és egyéb mobil eszközök rohamos terjedése miatt.

De miért is előnyösebb egy asztali számítógép mint például egy laptop? Több okai is van illetve felhasználó függő ki mire szeretné használni ezeket az eszközöket.

Laptopok elsődleges előnye a könnyű mobilitás és egyszerűen prezentálhatunk vele bárhol bármit. Az aztali számítógépet kicsit bonyolultabb magunkkal vinni de ezek közül is van kivétel természetesen.

Számítógépeket főként azok a személyek és cégek veszik akiknek nem szükséges a mobilitás mert nem szeretnék hordozni az adott készüléket nekik egy asztali számítógép kíválló lehetőség, hogy pénzt takarítsanak meg a családi vagy céges kassza számára. Jelenleg egy számítógépet Core i5 processzorral és SSD meghajtóval nálunk 54.900 Ft-ért meglehet már kapni ezzel szemben egy használt laptop ára ezzel a tudással kb. 89.900 Ft és 120.000 Ft közt van. Itt már sproltunk is legalább 30.000 Ft -ot.

Laptop helyett számítógépet vásárolna? Pár pontba összeszedtük a használt számítógép előnyeit illetve hátrányait a laptoppal szemben.

Előnyök:

 • Olcsóbb – Ár/érték arányban olcsóbban tudunk beszerezni egy ugyan olyan tudású használt számítógépet mint laptopot
 • Bővíthetőség – Egyszerűbben és könnyebben bővíthető egy számítógép (HDD, RAM, CPU) mint pl. egy laptop (akár otthon is elvégezhetünk egy HDD vagy RAM bővítést minimális informatikai tudással).
 • Meghibásodás lehetősége alacsonyabb – Kissebb az esélye egy asztali számítógép meghibásodásának mint egy laptopnak. (kevesebb öszetevőből áll és konnyebben behatárolható ha valamelyik részegység meghibásodik)
 • Olcsóbb alkatrészek – számítógép alkatrészekhez olcsóbban juthatunk hozzá mint laptopok esetében (Pl.: PC tápegység új 3 év garanciával már 5.000 Ft-ért elérhető)
 • Csatlakozók – Jóval több csatlakozó van egy aszatli számítógépen ( rosszabb esetben is legalább 6 db USB port, 2-3 db video kimenet)
 • Alaplapi PCI csatlakozók – Speciálisabb bővítő kártyák vagy erősebb videokártyák egyszerűbb bővítése könnyebben kivitelezhető
 • Több monitor csatlakoztatása – Álatlában 2-3 monitor meghajtható egy alaplapi integrált videovezérlővel is.(1920×1080 felbontás esetén)

Hátrányai:

 • Mobilitás – A fent említett hordozhatóság nem a számítógépek javát szolgálják
 • Hálózat – Igaz Gigabites LAN port található a gépeken de legtöbb esetben külön kell beszerezni Wifi kártyát és Bluetooth modult ha vezeték nélküli kapcsolatot szeretnénk.
 • Perifériák – Számítógépek esetében gondolnunk kell perifériék beszerzésén is mint pl.: billentyűzet, egér, hangszóró vagy webkamera
 • Megjelenítő – Sajnos monitort is vennünk kell számítógépünkhöz hacsak nem TV -re szertnénk kötni
 • Méretek – Számítógépek esetében gondolniunk kell a méretekre is nagyobb helyet foglalnka el a perifériákkal eggyütt mint egy laptop

Használt számítógépek esetén is több választási  lehetőséget tudunk kínálni.

Főbb csoportok amik elérhetőek nálunk számítógépek esetén.

 1. Otthoni / Irodai felhasználásra szánt PC
 2. Munkára szánt (CAD/CAM alkalmazások) számítógépek azaz ” WorkStation” gépek.
 3. GAMER számítógépek – játékra tervezve akár használt számítógépből is.
 4. Cél számítógépek (grafikai munkára) – Olyan felhasználási területre szánt számítógépek ahol mindenből a 100% kell.
 5. Szerver számítógépek

Használt számítógépek bevizsgálása nálunk!

Az általunk forgalmazott használt számítógépek alapos tesztelésen mennek, át nézzük ezeket a szempontokat, ami alapján mi kategorizáljuk termékeinket.

 • Működés – termékeinket alapos hardveres teszteknek vetjük alá, amibe beletartozik a RAM, CPU, alaplap, csatlakozók tesztelése is.
 • Szoftveres átnézés – a fenti tesztelési folyamatok tapasztalataink alapján nem 100% -os tesztelési módszer az esetleges hiba feltárására. Gépeinket Operációs rendszerrel is feltelepítjük illetve a működéshez szükséges drivereket is feltelepítjük.
 • Takarítás, portalanítás és a hőátadó felületek újra pasztázása – Használt számítógépek esetén gyakori meghibásodási lehetőség a melegedés, mivel nem vagyunk magunk ellenségei se illetve egy poros, koszos gépet soha nem adnánk ki Ügyfélnek ezért az általunk értékesített használt számítógépek mindegyike átesik egy alapos karbantartáson és portalanításon!
 • Külső burkolati elemek tisztítása és átnézése – Használt számítógépek külső takarítását és fertőtlenítését is megcsináljuk. Ebben a fázisban eltávolítjuk a nem oda való matricákat vagy esetleges szennyeződéseket is.

Mi különböztet meg minket a többi “használ számítógép” kereskedőtől?

 1. A fentiekben említett szakszerű bevizsgálási folyamat
 2. 1 év garancia biztosítása használt számítógép esetében ami bővíthető akár 2 évre is
 3. Garancia lejárta után is terméktámogatással, szaktanácsadással és szervizszolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére
 4. Termékeinket raktárról biztosítjuk (sajnos tapasztalataink alapján sok cég fiktív árukészlettel dolgozik)
 5. Házhoz szállítás esetén használt laptopokat, monitorokat és számítógépeket biztonságosan csomagoljuk, hogy elkerüljük a szállításból adódó sérüléseket. ( Termékeink 100% -ig sérülésmentesen érkeznek meg) + Raktárkészletünknek köszönhetően 24 órán belül kézhez kapják ügyfeleink a rendelt termékeket szállítás esetén!
 6. Termékek bővítése – opcióban használt számítógépek esetében is lehetőség van bővítésre több RAM nagyobb SSD tárhely vagy esetleg plusz HDD tároló – ezeket a bővítéseket is pillanatok alatt el tudjuk végezni.
 7. Ügyfeleink kérésére akár programok feltelepítésében is segítséget tudunk nyújtani. (Google Chrome, VLC player, Adobe Reader stb.)
 8. Számla és garancia kiállítása – minden termékünkről számlát és garancia levelet állítunk ki.
 9. 14 napos elégedettségi garancia minden vásárolt termékre.

https://www.dell.com/hu-hu


Elérhetőség:

Telefon: 06 30 887 7701

E-mail: info@notebookdrsziget.hu

Web.: www.notebookdrsziget.hu

Címünk: 2310 Szigetszentmiklós, Hold utca 20