Rövid bemutatkozás.

Köszönjük, hogy ellátogattál weboldalunkra! Ha itt vagy és olvasod ezt a posztot és nézed weblapunkat, akkor felújított használt laptop vásárláson gondolkozol. A kínálat nagy a piacon sok cég foglalkozik már használt laptopok, számítógépek és monitorok forgalmazásával értékesítésével. Cégünk Szigetszentmiklóson van jelen, ami Budapest déli határa mellett, a Csepel-szigeten található. Több mint 10 éves tapasztalat áll már a hátunk mögött a számítástechnika piacán. Így tisztában vagyunk és követjük a fejlődést, ami elég rohamos ütemben zajlik a piacon illetve a világban is. A laptopok vagy számítógépes rendszerek nélkül a mai világot el se lehetne képzelni. A minden napi munkára, tanulásra, információszerzésre illetve szórakozásra elengedhetetlen kellékei lettek ezek a készülékek.

De miért válaszunk használt laptopot vagy számítógépet?

Nagyon egyszerű a válasz igazából két szó – minőség és ár – hallottál már az üzleti szériás laptopokról? Pl.: Lenovo ThinkPad sorozat, Dell Latitude, Fujitsu LifeBook, HP ProBook és EliteBook széria.

Ha nem akkor nagy kár (talán a cikk végére érve szét nézel webshopunkba és választasz egy ilyen készüléket) ezek a laptopok, a világvezető gyártó cégeinek az üzleti kategóriás azaz “business class” laptopjai. Üzleti kategória? Igen, ilyen gépekt nem látni a hipermarketek polcain, ami nem meglepő, hiszen ezek a laptopok új korukban nem a hétköznapi felhasználóknak szánt készülékek. De miért is nem? Az ár. Az üzleti felhasználásra tervezett új laptopok jóval drágábbak, mint a hétköznapi felhasználásra tervezett gépek természetesen ennek okai is vannak.

Pár pontban összeszedtük számodra ezeket az okokat.

 • Komolyabb, masszívabb felépítés – általában fém, magnézium burkolat vagy megerősített váz szerkezet.
 • Strapabíró kialakítás – Sok üzleti kategóriás laptopot katonai teszteknek vetnek alá   MIL-STD-810G
 • Design – itt nincs “rózsaszín gép” – letisztult, felhasználói igényeknek megfelelő, praktikus megoldások vannak előtérbe helyezve
 • Kijelző – matt felületű kijelzőt használnak a képernyő erős fényben is jól látható.
 • Belső kialakítás “tudás” – Hardveres felszereltségüket tekintve komolyabbak, illetve egyszerűbben bővíthető -ek, mint az “átlag laptop”

Ár kérdés – ezek a gépek új korukban nagyságrendileg 400.000 Ft és 1.500.000 Ft közt érhetőek el természetesen felszereltségtől és típustól függően. Ezeket az árakat sajnos nagyon kevesen tudják megengedni maguknak nem csak, itthon de külföldön is. Főként külföldi és itthoni nagy cégek tudják megengedni maguknak ezeknek a készülékeknek a beszerzését vagy lízingelését. Garancia lejárta után egy “Refurbished” rendszeren mennek keresztül ezek a használt laptopok és így kerülnek vissza a piacra.

Használt laptop -ok bevizsgálása nálunk!

Az általunk forgalmazott használt laptopok alapos tesztelésen mennek, át nézzük ezeket a szempontokat, ami alapján mi kategorizáljuk termékeinket.

 • Működés – termékeinket alapos hardveres teszteknek vetjük alá, amibe beletartozik a RAM, CPU, alaplap, billentyűzet és csatlakozási (USB, HDMI stb.) illetve hálózati portok (LAN, Wifi, 3G) tesztelése.
 • Kijelző – különböző szoftveres megoldásokkal nézzük át kijelzőinket pixel hibára szűrve illetve fizikai sérülés esetén a karcolásokat is megnézzük, és ha van, felvesszük a hiba listára. (Ebben az esetben a terméket szépséghibás terméknek vesszük fel)
 • Szoftveres átnézés – a fenti tesztelési folyamatok tapasztalataink alapján nem 100% -os tesztelési módszer az esetleges hiba feltárására. Gépeinket Operációs rendszerrel is feltelepítjük illetve a működéshez szükséges drivereket is feltelepítjük. Ilyenkor tudjuk kiszűrni pl. recsegős hangszóró, hibás webkamrát, Wifi kártyát, stb. ha ilyen hibával találkozunk, a laptopnál akkor szakszerű laptop szervizünkben cseréljük ezeket az elemeket egy hibátlan darabra.
 • Takarítás, portalanítás és a hőátadó felületek újra pasztázása – Használt laptopok esetén gyakori meghibásodási lehetőség a melegedés, mivel nem vagyunk magunk ellenségei se illetve egy poros, koszos gépet soha nem adnánk ki Ügyfélnek ezért az általunk értékesített használt laptopok mindegyike átesik egy alapos karbantartáson és portalanításon!
 • Külső burkolati elemek tisztítása és átnézése – Használt laptopokat speciális tisztító szerekkel takarítjuk és fertőtlenítjük így visszanyerik újkori állapotukat. (akár egy 10 éves gép is) + Ebben a szakaszban a burkolati elemeket is szemügyre vesszük karcolások vagy kopások után kutatva.
 • Akkumulátortesztelés – Nálunk az összes laptop átesik egy akkumulátortesztelési folyamaton, ahol feltöltjük, illetve lemerítjük azokat. Így kapunk egy élettartamot illetve megbizonyosodunk róla, hogy nem cellazárlatos például a laptop akkumulátora. Ezt a hibát is gyorsan orvosoljuk és esetleges hiba esetén cseréljük az akkumulátorokat már kiadás előtt.

Ezeken az összetett tesztelési folyamaton mennek át az általunk forgalmazott használt laptop -ok és így bátran merünk rá 1 év garanciát biztosítani Ügyfeleink számára.

Mi különböztet meg minket a többi “használ laptop” kereskedőtől?

 1. A fentiekben említett szakszerű bevizsgálási folyamat
 2. 1 év garancia biztosítása használt laptop esetében
 3. Garancia lejárta után is terméktámogatással, szaktanácsadással és szervizszolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére
 4. Termékeinket raktárról biztosítjuk (sajnos tapasztalataink alapján sok cég fiktív árukészlettel dolgozik)
 5. Házhoz szállítás esetén használt laptopokat, monitorokat és számítógépeket biztonságosan csomagoljuk, hogy elkerüljük a szállításból adódó sérüléseket. ( Termékeink 100% -ig sérülésmentesen érkeznek meg) + Raktárkészletünknek köszönhetően 24 órán belül kézhez kapják ügyfeleink a rendelt termékeket szállítás esetén!
 6. Termékek bővítése – opcióban használt laptopok esetében is lehetőség van bővítésre több RAM nagyobb SSD tárhely vagy esetleg plusz HDD tároló – ezeket a bővítéseket is pillanatok alatt el tudjuk végezni.
 7. Ügyfeleink kérésére akár programok feltelepítésében is segítséget tudunk nyújtani. (Google Chrome, VLC player, Adobe Reader stb.)
 8. Számla és garancia kiállítása – minden termékünkről számlát és garancia levelet állítunk ki.
 9. 14 napos elégedettségi garancia minden vásárolt termékre.

Használt laptop árak.

Használt laptopok árában ugyan úgy, mint az új laptopok esetében kiszereléstől, konfigurációtól függően változnak az árak. Annyi különbséggel, hogy ezeket az új korukban átlagosan 500-600.000 Ft-os laptopokat jóval olcsóbban lehet megvásárolni. Kínálatunkban akár már 80.000 Ft alatt is található használt laptopok, 1 év garanciával!


Elérhetőség:

Telefon: 06 30 887 7701

E-mail: info@notebookdrsziget.hu

Web.: www.notebookdrsziget.hu

Címünk: 2310 Szigetszentmiklós, Hold utca 20

TOVÁBBI HASZNÁLT LAPTOPOK – KÉSZLETRŐL