Használt laptop garanciával

Céljaink:

Hozzásegíteni a vásárlókat, hogy kedvező áron, hozzájussanak új és használt laptop -ok, notebook -ok ,számítógépekhez és kiegészítőkhöz olyan támogatással, ami megfelelő hátteret ad a felhasználónak a garanciaidő lejárta után is.

Ügyfeleink számára megkönnyíteni, hogy kedvező feltételek mellett jussanak a legális szoftverrel ellátott, hosszú távon is megbízható számítástechnikai termékekhez.

Használt számítástechnikai eszközöket 1 év garanciával hozzuk forgalomba ami növeli a felhasználók bizalmát a használt számítástechnikai piac irányába.

Szakembergárdánk:

Szakembereink igyekeznek megtalálni a feladatnak, felhasználói igénynek és árelképzelésnek megfelelő informatikai eszközt, szoftvert és kiegészítőt.
Szervizünk ezt követően a számítógép bővítését, testre szabását, szoftverrel és kiegészítővel történő illesztését is elvégzi.

Vásárlás után terméktámogatással, szaktanácsadással és szervizszolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Használt laptopok garanciával , készletről!

Használt laptop garanciával| Prémium minőség 1 év garanciával!

Használt laptopok és notebookok az eredeti ár töredékéért! Prémium kategóriás használt laptopok alapos tesztelés után kerülnek forgalomba, ezáltal kiszűrve az esetleges hibás vagy sérült darabokat.

Kínálatunkba KIZÁRÓLAG hibátlan termékek szerepelnek, szép esztétikai állapotú és hibátlan működéssel bíró laptopok kerülnek értékesítésre.  Szakembereink igyekeznek megtalálni a feladatnak, felhasználói igénynek és ár elképzelésnek megfelelő informatikai eszközt, szoftvert és kiegészítőt.

Főbb céljaink hogy a vásárlókat, kedvező áron és szakszerű tanácsokkal, információkkal hozzájuttassuk új és használt laptopok és kiegészítőkhöz olyan támogatással, ami megfelelő hátteret ad a felhasználónak a garanciaidő lejárta után is.

Használt laptop garanciával | Szigetszentmiklós Hold utca 20 | Az Ön laptop szakértője!

ipari-katonai laptopok, használt laptopok, dell laptopok, lenovo laptopok, hp laptopok, apple laptopok

Szállítás az ország egész területén AKÁR 24 órán belül kiszállítva!
☎️ 06 30 887 7701
? info@notebookdrsziget.hu

Cím

Kosár

Go to Top