Szépséghibás laptopok

Felújított, használt laptopok 6 hónap garanciával! Minőségi használt laptopok, felújítva a legnevesebb gyártóktól (Dell Latitude, Lenovo ThinkPad, HP EliteBook, Fujitsu Lifebook, Toshiba), 1 év garanciával, azonnal raktárról! Házhoz szállítás, akár 24 órán belül.

Használt laptopok olcsón!

Webáruházunkban a prémium drága gépek mellett megtalálhatóak  olcsóbb Szépséghibás laptopok, internetezéshez, filmnézéshez, Office programok futtatására alkalmas laptopokon kívül professzionális munkaállomások (workstation pc), használt gamer pc-k és mini pc-k is megtalálhatók illetve monitorok is! A felújított üzleti laptopok, számítógépek és monitorok egyik legnagyobb előnye az elérhető ár mellett a megbízható működés és a páratlanul hosszú élettartam és bővíthetőség.

Minden egyes laptopot és számítógépet saját üzemünkben újítunk fel, közel gyári állapotúra. Értékesítés előtt alaposan tisztítjuk, portalanítjuk és többször is teszteljük a hardvert, ezért a használt laptop alkatrészek esetleges hibáit már a felújítási folyamat során feltárjuk és elhárítjuk.

Bővítsd a laptopot a saját igényeid szerint!
A laptop memóriával (DDR3 RAM, DDR4 RAM) vagy villámgyors SSD meghajtóval is bővíthetők, erre a termék aloldalon található opcióknál van lehetőség.

Esetleges további bővítések, plusz opciók iránt érdeklődjön!

Tipp: a legjobb hardver teljesítményt úgy hozhatod ki a számítógépedből, ha az operációs rendszert az elsődleges SSD meghajtóra telepíted és az adattárolásra egy nagyobb méretű merevlemezt (HDD-t) használsz. Az SSD meghajtóval rendkívüli sebességnövekedés érhető el, míg a hagyományos merevlemezzel nagyobb tárhelyet biztosíthatsz, olcsón.

Vállalkozásunk helyileg Szigetszentmiklóson található több éve foglalkozunk használt prémium kategóriás termékek forgalmazásával – javításával.
Ügyfeleinknek csak is hibátlan több fázisban tesztelt termékeket adunk át – ebben a fázisban takarítjuk, újra pasztázzuk, BIOS frissítjük illetve telepítjük is önöknek az operációs rendszert!

Cím

Termékkategóriák

Kosár

Go to Top