Számítógépek

1 év garanciával!

Minőségi használt számítógépek, felújítva a legnevesebb gyártóktól (Dell, Lenovo, HP, Fujitsu), 1 év garanciával, azonnal raktárról!

Használt számítógép olcsón!

Webáruházunkban az internetezéshez, filmnézéshez, Office programok futtatására alkalmas asztali pc-ken kívül professzionális munkaállomások, használt gamer pc-k és mini pc-k is megtalálhatók. A felújított üzleti számítógépek egyik legnagyobb előnye az elérhető ár mellett a megbízható működés a páratlanul hosszú élettartam és bővíthetőség.

Minden egyes számítógépet saját üzemünkben újítunk fel, közel gyári állapotúra. Értékesítés előtt alaposan tisztítjuk, portalanítjuk és többször is teszteljük a hardvert, ezért a használt asztali számítógép alkatrészek esetleges hibáit már a felújítási folyamat során feltárjuk és elhárítjuk.

Cégek esetén lehetőség van mennyiségi vásárlásra is cégünk nem csak 1-2 darabos raktárkészlettel rendelkezik, termékeinkből akár több 100 darab is elérhető, részletekkel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot.

A ajánlataink igény és állapotfelmérés után szofveres megoldásokra is kiterjednek.

Használt számítógépekhez most olcsóbban juthat hozzá jogtiszta Windows 10 operációs rendszerekhez;

Windows 10 Home – 11.900 Ft
Windows 10 Professional – 16.900 Ft

Számítógépeink most akár csomag ajánlatokban is elérhetőek AKCIÓS áron akár 2 év garanciával is!

Számítógépek – www.notebookdrsziget.hu

Ismertető;

Vállalkozásunk helyileg Szigetszentmiklóson található több éve foglalkozunk használt prémium kategóriás termékek forgalmazásával – javításával.
Ügyfeleinknek csak is hibátlan több fázisban tesztelt termékeket adunk át – ebben a fázisban takarítjuk, újra pasztázzuk, BIOS frissítjük illetve telepítjük is önöknek az operációs rendszert!
Csomagjainkat MPL futárszolgálattal tudjuk önnek eljuttatni akár előreutalás után vagy utánvéttel is!
Termékeink között üzleti kategóriás használt és új laptopok, számítógépek és monitorok is megtalálhatóak.
Rendelését letudja adni WEBSHOPON keresztül, e-mailen vagy telefonon is.

Telefon: 06-30-887-7701
E-mail: info@notebookdrsziget.hu

Termékkategóriák

show blocks helper

Kosár