Használt laptop -ok 1 év garanciával!

A világ legnagyobb és legjobb gyártóitól. Pl.: Dell, HP, Lenovo, Fujitsu üzleti használt és új laptopok a legnagyobb választékban!

Szigetszentmiklóson!

Laptopjainkat azonnal készletről tudjuk biztosítani, akár személyesen is megtekinthetőek bemutató termünkben!

2310 Szigetszentmiklós, Hold utca 20

Amikor a megfelelő paraméterekkel, tulajdonságokkal rendelkező használt laptop kiválasztására kerül sor, akkor érdemes alaposan átgondolni, hogy milyen igényeket, elvárásokat támaszt a készülékkel szemben.

Sokan meggondolatlanul vágnak bele a nézelődésbe, aminek általában az lesz az eredménye, hogy a felhasználók birtokába kerülő gép nem felel meg maradéktalanul az elképzeléseiknek.

Ez bizony drasztikusan lecsökkenti a használati értékét.

Termékkínálatunkban  felújított használt laptopok szerepelnek, ami lehetővé teszi, hogy olyan gépet szerezzen be, ami személyre szabottan  kínál megoldást a feladatokra.

Igények felmérése után megfelelő konffigurációra teszünk javaslatot, sok esetben egyedileg konfiguráljuk a kiválasztott notebookot/laptopot.

A ajánlataink igény és állapotfelmérés után szofveres megoldásokra is kiterjednek.

Használt laptopjainkhoz olcsóbban juthat hozzá jogtiszta Windows 10 operációs rendszerekhez;

A felújított laptopok hatalmas előnye, hogy ugyanúgy képesek a színvonalas, megbízható működésre, mint az újonnan megvásárolt társaik, viszont jóval kevesebb pénzért lehet megvenni őket.

Mindenki azt szeretné, hogy a kifizetett vételár egyensúlyban legyen a termék minőségével, értékével.

A felújított laptopjaink kivétel nélkül olyan szakemberek kezei közül kerülnek ki, akik minden egyes alkatrészt alaposan átnéznek annak érdekében, hogy a működés hiba mentes legyen.

Termékeinkre jellemzően 6-12 hónap garanciát adunk! Ez lehetőséget biztosít arra, hogy kockázatvállalás nélkül döntsön a vásárlás mellett.

A termékeinkkel vagy a szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdéseivel bátran keresse fel ügyfélszolgálatunkat.

Telefon: 06-30-887-7701
E-mail: info@notebookdrsziget.hu

Termékkategóriák

show blocks helper

Kosár