Számítógép 2év garanciával, készletről!

Webáruházunkban az internetezéshez, filmnézéshez, Office programok futtatására alkalmas asztali pc-ken kívül professzionális munkaállomások, használt gamer pc-k és mini pc-k is megtalálhatók. A felújított üzleti használt számítógépek egyik legnagyobb előnye az elérhető ár mellett a megbízható működés és a páratlanul hosszú élettartam!

Minden egyes használt számítógépet saját raktárunkban újítunk fel, közel gyári állapotúra. Értékesítés előtt alaposan tisztítjuk, portalanítjuk és többször is teszteljük a hardvert, ezért a használt asztali számítógép alkatrészek esetleges hibáit már a felújítási folyamat során feltárjuk és elhárítjuk.

Cégek esetén lehetőség van mennyiségi vásárlásra is cégünk nem csak 1-2 darabos raktárkészlettel rendelkezik, termékeinkből akár több 100 darab is elérhető, részletekkel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot.

A ajánlataink igény és állapotfelmérés után szofveres megoldásokra is kiterjednek.

Használt számítógépeink most akár csomag ajánlatokban is elérhetőek AKCIÓS áron 2 év garanciával is!

Felújított, használt számítógép garanciával
Minőségi használt számítógépek, szakszerűen felújítva a legnevesebb gyártóktól (Dell, Lenovo, HP) akár 2 év garanciával! Házhozszállítás, akár 24 órán belül.

Termékeink legnagyobb előnye a megbízhatóság, a páratlanul hosszú élettartam és a bővíthetőség, ezen felül környezetkímélő, fenntartható megoldást jelentenek, mindezt elérhető áron.

Komplett számítógép monitorral

Asztali PC monitorral, egérrel és magyar nyelvű billentyűzettel, két év garanciával csak nálunk! Indításra kész, pénztárcabarát számítógép csomagok, irodai munkához, tanuláshoz és általános használatra.

Gamer PC kedvező áron
Olcsó használt gamer PC GeForce és Radeon videokártyával, felújított és vadiúj számítógép házakkal egyaránt! Belépő és közepes szintű konfigurációk.

Bővítsd a számítógép konfigurációt az igényeid szerint. A számítógépek további memóriával (DDR3 RAM, DDR4 RAM) vagy villámgyors SSD meghajtóval is bővíthetők, erre a termék melletti plusz opciók között tudod kiválogatni!

Tipp:

A legjobb teljesítményt úgy hozhatod ki a számítógépedből, ha az operációs rendszert az elsődleges SSD meghajtóra telepíted és az adattárolásra egy nagyobb méretű merevlemezt (HDD-t) használsz. Az SSD meghajtóval rendkívüli sebességnövekedés érhető el, míg a hagyományos merevlemezzel nagyobb tárhelyet biztosíthatsz az adataid számára.

Számítógépek – www.notebookdrsziget.hu

Cím

Kosár

Go to Top