AKCIÓ!

Cégünk folyamatosan biztosítja Kedves vásárlóinka az akciós termékeket, vásároljon Magyarország legmegbízhatóbb cégétől használt felújított laptopokat, számítógépeke vagy monitorokat. A kiemelkedően ár-érték arányban olcsóbb gépek közt is tudunk biztosítani Akciós termékeket.

Céljaink:

 Hozzásegíteni a vásárlókat, hogy kedvező áron, hozzájussanak új és használt számítógépekhez és kiegészítőkhöz olyan támogatással, ami megfelelő hátteret ad a felhasználónak a garanciaidő lejárta után is.

Ügyfeleink számára megkönnyíteni, hogy kedvező feltételek mellett jussanak a legális szoftverrel ellátott, hosszú távon is megbízható számítástechnikai termékekhez.

Használt számítástechnikai eszközöket 1 év garanciával hozzuk forgalomba ami növeli a felhasználók bizalmát a használt számítástechnikai piac irányába.

KÉSZLETKISÖPRÉS – AKCIÓ % ❗❗❗
Jó minőségű használt felújított laptopok, számítógépek most őszi készletkisöprés akció -k! ?
? Utolsó darabok a legkedvezőbb árakon ?
Szerezze be tanuláshoz, munkára vagy otthoni felhasználásra kínált használt laptopokat, számítógépeket hatalmas árkedvezménnyel! Webkamerás laptopok, asztali számítógépek, monitorok és kiegészítők széles választéka várja Önt!
Szállítás az ország egész területén AKÁR 24 órán belül kiszállítva!
☎️ 06 30 887 7701
? info@notebookdrsziget.hu

Cím

Kosár

Go to Top