WD M.2 SATA3 Blue 3D 1000GB

43 990 Ft

Kapacitás (GB) : 1000 GB
Csatolófelület : SATA M.2
Adatírási sebesség (MB / s) : 560
Adatolvasási sebesség (MB / s) : 530
Méret (oszlop) : 2,5
Garancia: 36 hónap

Leírás

WD M.2 SATA3 Blue 3D 1000GB

Tartós állapotú meghajtó  (MAS Neven  félvezető alapú meghajtó  Vagy  szilárdtest-meghajtó , angol rövidítése  SSD  (a  Solid-state drive  kifejezésből)) félvezetős memóriát használó adattároló eszközkonfigurációt.

Bővebben, az SSD-ben, ha az adagolóelemeket nem lehet adattároló eszközként használni, ami az emlékezet tárolójának az adatot tartalmaz. A SATA csatlakozó felületének csatlakoztatása és a megfelelő közösségi blokkos adatelérést biztosító környezetvédelem. Az SSD alkalmazások gyártói különféle típusú memóriákat használják, mint pl. flash vagy különféle RAM memóriakártyák – ez az ár- és teljesítményigények között megtalálhatók.

Csúcskategóriás számítástechnikai alkalmazások, megfelelő játék, HD médialejátszáshoz vagy kreatív szoftverhez, a WD Blue 3D 1000GB SSD- csomagra, a 4TB-ig elérhető kapacitásokra. A Western Digital 3D NAND technológiát alkalmazni kell egy 560 MB / s és egy szekvenciális írási sebességet igénylő 530 MB / s-ig egy gyors rendszerindításhoz, egy gyors alkalmazásválaszokhoz és egy gyors átviteli sebességhez.

Az SSD-t az elektromos alkatrészek nélkül tervezték, így védekezve az adatvesztés ellen véletlenszerű ütközés vagy esés esetén. És 1,75 millió órás MTTF (átlagos hibaidő), akár 600 TBW (4 TB-os modell) és egy hibajavító technológia segítségével a WD Blue 3D NAND SATA SSD-vel – előzetes információkkal állíthatja elő, hogy az elkövetkező években.

Alkalmazások és munkaterhelés

  • Nagy teljesítményű főgépek és laptopok
  • Személyi számítástechnika

Típus: Belső

WD M.2 SATA3 Blue 3D 1000GB

Csatolófelület: SATA3 (6 Gb / s)
Méret: 2,5 ”
Kapacitás GB: 1000 GB
Olvasási sebesség: 560 MB / s
Írási sebesség: 530 MB / s

Garancia:  36 hónap

Nagy kapacitás nagyobb megbízhatóság 

A WD Blue 3D NAND SATA SSD és a 3D NAND technológiák nem szükségesek a korábbi WD Blue SSD-khez, ha képest nagyobb kapacitásokra (akár 2TB – nálra) kerülnek sor, és amelyek között szerepel a sejtek közötti interferencia és a nagyobb megbízhatóság.

Cím

Termékkategóriák

Kosár

Go to Top