WD 2,5″ Blue 3D 500GB 2,5″ SSD

27 990 Ft

Kapacitás (GB): 500
Csatolófelület :Sata III
Adatírási Adatolvasási sebesség (MB/s): 560/ 530
Méret (col): 2,5
Garancia: 36 hónap
0 Ft
  • Választható extra ára: 0 Ft
  • Termék ára: 27 990 Ft
  • Teljes összeg: 0 Ft

Leírás

WD 2,5″ SATA Blue 500GB SSD

tartós állapotú meghajtó (más néven félvezető alapú meghajtó vagy szilárdtest-meghajtó, angol rövidítése SSD (a Solid-state drive kifejezésből)) félvezetős memóriát használó adattároló eszköz.

Bővebben, az SSD egy olyan, mozgó alkatrészek nélküli adattároló eszköz, ami memóriában tárolja az adatot. A környezetéhez, illetve a gazdaszámítógéphez a merevlemezekhez hasonlóan SATA csatlakozófelülettel csatlakozik és azokhoz hasonlóan blokkos adatelérést biztosít. Az SSD eszközökben a gyártók különböző típusú memóriákat használhatnak, mint pl. flash vagy különböző RAM fajták – ezt az ár- és a teljesítményigények határozzák meg.

Csúcskategóriás számítástechnikai alkalmazásokhoz, például a játékhoz, a HD médialejátszáshoz vagy a kreatív szoftverhez, keresse meg a WD Blue 3D 500GB SSD -ket, 4TB-ig elérhető kapacitással . A Western Digital 3D NAND technológia lehetővé teszi a szekvenciális olvasási sebességet akár 560 MB / s és a szekvenciális írási sebességet akár 530 MB / s-ig a gyors rendszerindításhoz, a gyors alkalmazásválaszokhoz és a gyors átviteli sebességhez.

Az SSD-t mozgó alkatrészek nélkül tervezték, így védve van az adatvesztés ellen véletlenszerű ütközés vagy esés esetén. És 1,75 millió óra MTTF (átlagos hibaidő) , akár 600 TBW (terabyte-ban írva) (4TB modell) és számos hibajavító technológia révén a WD Blue 3D NAND SATA SSD-k elősegítik az adatok védelmét az elkövetkező években.

Alkalmazások és munkaterhelés

  • Nagy teljesítményű számítógépek és laptopok
  • Személyi számítástechnika

Típus: Belső

WD 2,5″ SATA Blue 500GB SSD tulajdonságai

Csatolófelület: SATA3 (6 Gb/s)
Méret: 2,5″
Kapacitás GB: 500 GB
Olvasási sebesség: 560 MB/s

Írási sebesség: 530 MB/s

Garancia: 36 hónap

Nagy kapacitás nagyobb megbízhatósággal 

A WD Blue 3D NAND SATA SSD a 3D NAND technológiát nemcsak a korábbi WD Blue SSD-khez képest nagyobb kapacitással (akár 2TB – nál) használja, hanem csökkenti a sejtek közötti interferenciát a nagyobb megbízhatóság érdekében.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„WD 2,5″ Blue 3D 500GB 2,5″ SSD” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük