TP-Link Archer C8 AC1750 Router

18 900 Ft

Garancia: 3 év – garancia
450+1300Mbit adatátviteli sebesség
IEEE 802.11 a/b/g/n/ac szabvány
WEP, WPA/WPA2 titkosítás

Leírás

TP-Link Archer C8 AC1750 kétsávos gigabites AC wifi router adatai:

Támogatja a következő generációs 802.11ac Wi-Fi szabványt
Egyidejű 2,4GHz 450Mbps, és 5GHz 1300Mbps sebességű vezeték nélküli hálózatok sugárzása
3 kétsávos, cserélhető antenna maximális többirányú vezeték nélküli lefedettséget biztosít
Nyalábformálási Technológia biztosítja a Wi-Fi kapcsolat magas stabilitását
A 3.0-s és 2.0-s USB csatlakozó könnyen lehetővé teszi helyi nyomtatók, fájlok és médiatartalmak megosztását az otthoni hálózaton, illetve távoli elérést FTP szerveren keresztül

Szuper Gyors Sebesség Mindent Felülmúló Wi-Fi Élményt Nyújt

Az Archer C8 a következő generációs 11ac szabvánnyal érkezik, elérhetővé téve az összegzett, akár a 1,75Gbps sebességet, 1,3Gbps-os sebességet az 5GHz-es frekvencián, és a 450Mbps-os sebességet a 2,4GHz-es frekvencián. Az ultra gyors 800MHz kétmagos processzor biztosítja a gyors, stabil, együttműködő teljesítményt a Wi-Fi, az USB, és az Ethernet által elérhető készülékeknek. A kimagasló Gigabites Wi-Fi és a Gigabites vezetékes kapcsolat ideális a sávszélességre érzékeny alkalmazások esetében, mint on-line játék vagy multimédia HD-s lejátszás.

Nagyobb Lefedettség és Megbízhatóbb Wi-Fi

Három dual band-es antenna és nagy teljesítményű erősítő biztosítja a folyamatos Wi-Fi jelet valamennyi eszközének miközben fokozza a lefedettséget szerte az otthonában.

Nyalábformálási Technológia a Lézer-Fókuszált Wi-Fi-ért

A nyalábformálás összpontosítja a jelet a Wi-Fi-s készüléknek arra koncentrálva, hogy az adatátvitel sebessége ott legyen a legjobb, ahol arra éppen szükség van. A kiemelkedő Wi-Fi sugárzási tartomány növeli a Wi-Fi lefedettség területeit, erőteljesen célzott és hatékony Wi-Fi kapcsolatot biztosít.

Kettős USB Csatlakozás a Könnyebb Megosztáshoz

A 3.0-s és 2.0-s USB csatlakozó könnyen lehetővé teszi helyi nyomtatók, fájlok és médiatartalmak megosztását az Interneten és az otthoni hálózaton is. Használja ki az FTP szerver lehetőségeit, hogy hozzáférhessen fájljaihoz akkor is, amikor nem tartózkodik otthon. Vegye igénybe a 3.0-s USB portot, ami 10x gyorsabb mint 2.0-s USB.

Elegáns Megjelenés

A kifinomult tervezés kihangsúlyozza otthonát. Lágy vonalai, nagyszerű kidolgozottsága és figyelemre méltó minősége stílussal és eleganciával tölti meg otthonát, miközben nagyszerű teljesítményt nyújt.

Vendéghálózat

A vendéghálózat lehetővé teszi az ön számára, hogy Wi-Fi hálózatát biztonságosan megossza otthonának vendégeivel.

Szülői Felügyelet

A szülői felügyelettel lehetőség adódik olyan beállítások megadására, mellyel a szülők vagy hálózatadminisztrátorok korlátozott hozzáférést adhatnak. Webcímek blokkolásával könnyedén megadhat fekete- vagy fehér listát az elérhető tartalmakra vonatkozóan.

IPv6 Támogatás

Az Archer C8 támogatja az IPv6 szabványt, az internet protokoll új generációját, így már most a jövő technikáját alkalmazhatja.

Könnyű Beállítás

Könnyű és gyors beállítás a router webes beállítási felületén, melyet elérhet laptopról, okostelefonról vagy tablet-ről.

Tether Alkalmazás

A TP-LINK Tether elérhetővé teszi a könnyed kezelés módját a routerhez iOS felhasználóknak.

Cím

Kosár

Go to Top